Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تهران- ايرنا - رئيس ستاد اجرايي فرمان حضرت امام(ره) با بيان اين‌که درهيچ کاري نيت ماندگاري نداريم گفت: شرکت هاي باقي مانده تحت پوشش اين ستاد به مردم و بورس واگذار مي شوند.

به گزارش خبرنگار اجتماعي ايرنا، محمد مخبر روز سه شنبه در جشن افتتاح هزارمين مدرسه‌ برکت با بيان اين‌که 10 سال از فرمان تاريخي مقام معظم رهبري براي تشکيل بنياد برکت مي‌گذرد، گفت‌: فعاليت ما از توانمندسازي اقتصادي و مدرسه‌سازي شروع شد و امروز 42 خدمت متنوع در حوزه‌‌هاي مسئوليت‌هاي اجتماعي و محروميت‌زدايي ارايه مي‌دهيم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي با بيان اين‌که اشتغال‌زايي محوري‌ترين کار ماست و تاکنون 322 طرح اقتصادي در مناطق محروم ايجاد و از 170 مورد خارج شديم، گفت: در حوزه‌ سلامت در حال بيمارستان‌سازي و تکميل بيمارستان‌هاي نيمه‌تمام هستيم.
مخبر با اشاره به اين‌که قرارداد ساخت 21 هزار و 500 مسکن را با مشارکت بنياد مسکن منعقد کرديم که 60 درصد آن‌ها تحويل شده است، اظهار کرد: 60 هزار نسخه‌ بيماران سرطاني را پرداخت و 60 هزار وام قرض‌الحسنه اعطا شده و هم‌چنين سه هزار زوج نابارور را براي درمان تحت پوشش قرار داديم که تاکنون 110 کودک از زوحين نابارور به دنيا آمده‌اند.
وي ادامه داد: در باره کاشت حلزون شنوايي براي درمان کودکان ناشنوا فعاليت خوبي داشته‌ايم و امروز تعداد زيادي از کودکان شنوايي خود را به دست آورده‌اند.
رئيس ستاد اجرايي فرمان حضرت امام(ره) تصريح کرد: بايد به اصل 44 و اقتصاد مقاومتي توجه کنيم که عصاره‌ آن اين است که کار را به دست مردم بدهيم. در کشور مشکل تصميم‌گيري و شجاعت و جسارت در کار وجود دارد.
مخبر گفت: اگر روزي در کشور دستگاه‌ها را به علت کارهاي نکرده بازرسي کنند، معلوم مي‌شود کارهاي نکرده به مراتب بيش‌تر است و بايد بيش‌تر به آن ايراد گرفت. متأسفانه از مديري که مي‌آيد و بعد از 10 ماه با توجه به امکانات موجود درباره‌ کارهاي نکرده‌اش سؤال نمي‌کنند و نتيجه اين مي‌شود که منابع کشور معطل مي‌ماند.
وي با بيان اين‌که در ستاد اجرايي فرمان حضرت امام(ره) از طريق بنياد برکت 25 هزار و 500 طرح متنوع با 8 هزار و 400 ميليارد تومان با 40 نيرو انجام شده است، اظهارکرد: ما ظرفيت‌هاي کشور را براي عمران و آباداني به‌کار گرفته‌ايم.
وي تأکيد کرد: فعاليت در آموزش و پرورش هزينه نيست و بهترين سرمايه‌گذاري‌ها در آن بايد انجام شود و بايد به شکل اصولي سرمايه‌گذاري شود.
** هيچ کدام از مدارس برکت در زلزله کرمانشاه آسيب نديد
مديرعامل بنياد برکت وابسته به ستاد اجرايي فرمان حضرت امام(ره)، همچنين در مراسم افتتاح و بهره‌برداري از يک هزارمين مدرسه‌ برکت که با حضور رئيس دفترمقام معظم رهبري برگزار شد، گفت: فرمايش رهبر معظم انقلاب مبناي تشکيل بنياد برکت ‌از سوي ستاد اجرايي فرمان حضرت امام(ره) شد و امروز شاهد افتتاح هزارمين مدرسه به همراه 76 مدرسه‌ ديگر با 600 کلاس درس و 60 ميليارد تومان سرمايه‌گذاري هستيم.
عارف نوروزي افزود: مدارس برکت از آزمون‌هاي زلزله در کرمانشاه و ارسباران موفق بيرون آمدند و در روستاهايي که تا هشتاد درصد تخريب شد، شيشه‌اي از مدارس برکت نشکست.
وي با اشاره به اين‌که کار محکم و اصولي ماندگار است و به ديگران مي‌آموزد ساخت‌ و سازهاي اين‌چنيني با رعايت استانداردهاي لازم را مدنظر قرار دهند، اظهارکرد: 10 سال گذشت و کار برکت منحصر به ساخت مدارس نشد، راه‌سازي، پل‌سازي، کمک به محرومين، مسجدسازي، توانمندسازي اقتصادي، ساخت مسکن محرومين و ده‌ها فعاليت اجتماعي ديگر نيز هم‌زمان انجام گرفت.
نوروزي ادامه داد: امروز بنياد برکت بستر مناسبي براي انجام خدمات گسترده در حوزه هايي است که نيازمند توانمندسازي اقتصادي بيشترند. ما راهي به بلنداي معرفت و دانايي که با نور و برکت عجين شده را طي کرديم و عهد بستيم تا محروميت را از چهره‌ي ايران پاک کنيم، عهد بستيم هزار روستا آباد شود و اينک در حال عبور از اين هزارها هستيم.
وي افزود: امروز بنياد برکت نامي عجين شده با عشق و همت و به وسعت ايران اسلامي است و اميدواريم شايستگي داشته باشيم و اين راه پربرکت را شتابان ادامه دهيم.
اجتمام*1724*3377
خبرنگار: سمانه زين العابدين * انتشار: حسين فتح الهي
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۴۸۹۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاروانسرای ینگی‌امام به بخش خصوصی واگذار می‌شود

ایسنا/البرز مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی البرز از پیگیری واگذاری کاروانسرای ینگی امام به بخش خصوصی و همچنین ایجاد پایگاه میراث ملی این کارونسرا در سال ۱۴۰۳خبر داد.

به گزارش ایسنا، رحیم خاکی روز شنبه هشتم اردیبهشت اظهار کرد: کاروانسرای ینگی امام یکی از ظرفیت‌های بسیار خوب استان البرز است که سال گذشته همراه با ۵۳ کاروانسرای دیگر در پرونده کاروانسرا های ایرانی به ثبت جهانی رسید.

 
به گفته مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان البرز با اشاره به اینکه شرایط بنای کاروانسرا اکنون به گونه‌ای است که به مرمت نیاز دارد و باید هر چه سریعتر برای این موضوع اقدام شود.
 
او با اشاره به اینکه حدود ۱۰۰ الی ۲۰۰ میلیارد تومان برای مرمت کامل این بنا نیاز است، گفت: اعتبارات ناچیری هر ساله برای مرمت بخش هایی از این بنا در نظر گرفته می شود که جوابگوی نیاز مرمتی آن نیست، بنابراین اولویت واگذاری این بنا به بخش خصوصی است تا یکبار به صورت کامل مرمت بنا صورت گیرد.
 
به گفته او کاروانسرای ینگی امام  از لحاظ موقعیت قرارگیری و دسترسی یکی از بهترین گزینه‌ها برای تبدیل به اقامتگاه و یا گذر فرهنگی به عنوان محلی برای برگزاری رویدادها، نمایشگاه‌ها و بازارچه صنایع دستی و فرهنگی است که در راستای حمایت از تولید ملی نیز قرار می گیرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تشکیل کمیته تخصصی «سبز و آبی» در راستای اهمیت امنیت غذایی در کشور
  • تشکیل زنجیره سبز برای تصمیم‌گیری در بخش کشاورزی
  • مهم‌ترین نکته جشنواره امام رضا(ع) امسال، حضور میدانی است/ جشنواره فیلم رضوان به برکت جشنواره امام رضا(ع) برگزار می‌شود
  • پشتیبانی ۲۱ میلیارد تومانی از طرح دیمزارها در سال ۱۴۰۳
  • کاروانسرای ینگی‌امام به بخش خصوصی واگذار می‌شود
  • مرغداری ۲۰ هزار قطعه‌ای در نمین به بهره برداری رسید
  • مردمی کردن اقتصاد چگونه محقق می‌شود؟
  • زمین به ۱۷۷ خانوار ایثارگر آذربایجان شرقی واگذار شد
  • سفر رییس جمهور به پاکستان و سریلانکا با برکت بود
  • اجرای بیش از ۲ هزار طرح اشتغالزایی بنیاد برکت در خراسان جنوبی